Πως χρησιμοποιείται σωστά όλες τις αποχρώσεις του διορθωτικού concealer

To concealer ενώ ανήκει στην κατηγορία των must-have προιόντων μακιγιάζ, εντούτοις αποτελεί ένα απο τα πιο αινιγματικά κομμάτια για τις περισσότερες γυναίκες. Και αυτό γιατί οι πιο πολλές εταιρείες, διαθέτουν διαφορετικές αποχρώσεις concealer, οι οποίες μπορούν να διορθώσουν όλες τις χρωματικές ατέλειες του προσώπου μας. Διαβάστε παρακάτω λοιπόν ποιο χρώμα concealer πρέπει να χρησιμοποιήσετε και σε ποιες περιπτώσεις και το αποτέλεσμα θα σας ανταμήψει.

Πράσινο
Η πράσινη απόχρωση χρησιμοποιείται για να εξουδετερώσει όλες τις κοκκινίλες. Οπότε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για σπυράκια, γύρω απο τα ρουθούνια στα οποία όλες οι γυναίκες κοκκινίζουμε λολγω ορμονών.

Λεβάντα
Το χρώμα της λεβάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποχρωματίσει, οποιαδήποτε κίτρινη απόχρωση. Έτσι μπορείτε να καλύψετε σημάδια, ή μερικές περιοχές κάτω απο τα μάτια.

Κίτρινη
Η κίτρινη απόχρωση χρησιμοποιείται κατά κόρον για να δώσει φως, σε σκούρες περιοχές. Έχει επίσης την ιδιότητα να καλύπτει περιοχές με λίγη κοκκινίλα, αλλά δεν συνιστούμε να την χρησιμοποιείται σε ακμή και σπυράκια, γιατί θα τραβήξει τα βλέματα, στην προβληματική περιοχή.

Σομόν
Αυτό είναι το ιδανικό χρώμα για τους μαύρους κύκλους, ειδικά για περιοχές που έχουν μπλε και γκρι υποτόνους. Το χρησιμοποιείτε στην περιοχή που θέλετε να καλύψετε και από πάνω τοποθετείτε το foundation σας.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.