Η ερώτηση που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ σε μια συνέντευξη για δουλειά

Δεν έχει σημασία εάν η συνέντευξη σας είναι σε μια μεγάλη διαφημιστική, ή στο τμήμα πωλήσεων μιας νέας επιχείρησης, Σε οποιονδήποτε κλάδο και εάν ψάχνεται δουλειά υπάρχει μια και μοναδική ερώτηση που δεν πρέπει να κάνετε στο τέλος μιας συνέντευξης.

Και αυτή είναι : «Πως τα πήγα;»

Η ερώτηση αυτή, που όλες κάποια στιγμή έχουμε κάνει, δηλώνει αυτόματα έλειψη αυτοπεποίθησης για τις ικανότητες σας. Ακόμη και εάν ο υπεύθυνος της εταιρείας, που σας κάνει την συνέντευξη απαντήσει στην ερώτηση σας, θα σκεφτεί αργότερα ότι δεν είσασταν σίγουρες για τον εαυτό σας και αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σας.

Άλλωστε για να έχετε φτάσει στο στάδιο της συνέντευξης, σημαίνει ότι πληρείται ήδη τις προυποθέσεις για την θέση, και το βιογραφικό σας σαφέστατα κίνησε το ενδιαφέρον των υπευθύνων. Αυτό που θέλουν λοιπόν να «βαθμολογήσουν», είναι τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, την ευστροφία σας και κατά βάση το πόσο σίγουρες είστε για τον εαυτό σας και για τις ικανότητες σας.

Μπείτε λοιπόν στον χώρο της συνέντευξης με αυτοπεποίθηση και σίγουρες ότι είστε το κατάλληλο άτομο για αυτήν την θέση!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.