Είναι τελικά καταστροφικό να δουλεύεις με τον σύντροφό σου;

Λόγω της κρίσης όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν από την αρχή κάτι δικό τους. Οι πιο πολλοί όμως, όταν το ανακοινώνουν σε φίλους και συγγενείς λαμβάνουν αρνητικές αντιδράσεις και ατάκες τύπου “Το σκεφτήκατε καλά; Προσέξτε μη χωρίσετε”. Τελικά είναι τόσο καταστροφικό να δουλεύεις με τον σύντροφό σου;

Στο sheloves διαφωνούμε κατηγορηματικά. Και για να σας το αποδείξουμε διαβάστε παρακάτω λόγους για τους οποίους, το να δουλεύεις με το άλλο σου μισό είναι ευτυχία και μπορεί να οδηγήσει και σε μεγάλη επιτυχία.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι από δω και πέρα θα δουλεύετε πάντοτε τις ίδιες ώρες και κατ’ επέκταση θα κάνετε διακοπές τις ίδιες ημέρες. Σκεφτείτε πόσο χρόνο σπαταλούσατε στο παρελθόν για να προγραμματίσετε σωστά τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις ή ακόμη και ένα απλό δείπνο για τους δυο σας. Όταν δουλεύεις με τον σύντροφό σου ξεχνάς αυτό το άγχος.

Επίσης όταν δουλεύεις με το άλλο σου μισό αποκτάς αυτόματα τα ίδια ενδιαφέροντα και τους ίδιους επαγγελματικούς στόχους. Μέχρι πριν λίγο καιρό κάνατε όνειρα μόνο για την οικογένεια σας, αλλά τώρα ένα ακόμη μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σας θα είναι κοινό. Θα μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και αυτό θα σας ενώσει ακόμη περισσότερο και θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

Όλες οι επιτυχημένες επιχειρήσεις βασίζονται σε ομάδες. Ομάδες που ξέρουν να ακούν ο ένας τον άλλον, σέβονται και εκτιμούν τον ρόλο του καθενός και θαυμάζουν το συνολικό αποτέλεσμα. Αν η σχέση σου βασίζετε στον αμοιβαίο σεβασμό, στη σωστή επικοινωνία και αν θαυμάζεις τα ταλέντα του συντρόφου σου τότε έχεις ήδη μια σίγουρη συνταγή επιτυχίας που αν την χρησιμοποιήσεις σωστά στην επιχείριση σου το κέρδος είναι σίγουρο.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.