Οι συμβουλές της Jessica Alba για να δημιουργήσετε μια επιτυχήμενη επιχείρηση

Η Jessica Alba πέρα από πασίγνωστη ηθοποιός είναι πλέον και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας! Η Honest, μια εταιρεία με φυσικά προϊόντα που πλέον λανσάρει και καλλυντικά αποτελεί το προσωπικό στοίχημα της ηθοποιού, η οποία κατάφερε σε λιγότερο από 5 χρόνια να μετατρέψει το project αυτό σε μια εταιρεία 1.7 εκατομμυρίων.

Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι οποιαδήποτε συμβουλή δίνει η Jessica Alba σχετικά με την διαχείριση μιας εταιρείας, είναι καθαρό χρυσάφι!

Δείτε λοιπόν παρακάτω τα 3 μυστικά που θα ξεκλειδώσουν την επιτυχία και της δικής σας επιχείρησης, και που μοιράστηκε η γνωστή ηθοποιός σε μια από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της:

Επενδύστε στο προσωπικό σας
Η γνωστή ηθοποιός μας συμβουλεύει να επενδύουμε στους ανθρώπους που απαρτίζουν την επιχείρηση μας, και να προσπαθούμε να τους δίνουμε κίνητρα αλλά και χρόνο για τον εαυτό τους και την οικογένεια τους.

Η φιλοσοφία της είναι η εξής: Όσο πιο χαρούμενοι είναι οι άνθρωποι, τόσο καλύτεροι υπάλληλοι γίνονται!

Μιλήστε στους πελάτες σας
Η Jessica Alba προτείνει να έχετε ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες σας, είτε μέσω κοινωνικών δικτύων, είτε μέσω τηλεφώνου, Να ακούτε τα θέλω και την κριτική τους και κατόπιν να φιλτράρετε όλα τα δεδομένα ώστε να οδηγήστε σε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με το τί θέλουν οι πελάτες σας ή τι πουλάει

Διαλέξτε έξυπνους συνεργάτες
Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει στην συνέντευξη της, πόσο σημαντικό είναι, για την επιτυχία μιας επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης να περιστοιχίζετε από έξυπνους συνεργάτες. Αναφέρει συγκεκριμένα «εάν είστε το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο, θα πρέπει να αρχίσετε να φοβάστε»

Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.