Οι followers εξοργίστηκαν με την Lauren Curtis, μετά απο συνεργασία με την Garnier

Πόλεμος έχει ξεσπάσει για την καινούργια συνεργασία της beauty vlogger, Lauren Curtis, με την εταιρεία Garnier Αυστραλίας.

Σε μια από τις διαφημίσεις τις οποίες γύρισε η Lauren σε συνεργασία με την εταιρεία, εμφανίζεται να δοκιμάζει το προϊόν Pure Active, για διάστημα 7 ημερών.

Στο διαφημιστικό βίντεο, η επιδερμίδα της Lauren σταδιακά αρχίζει να φαίνεται πιο κόκκινη, και σαφώς πιο ερεθισμένη. Κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός, με πολύ καυστικό τρόπο στα social media της εταιρείας.

 

Check out how Australia's top beauty blogger Lauren Curtis saved time, boosted her confidence and cleared her skin with Garnier's Pure Active 7-day trial.

Δημοσιεύτηκε από Garnier Australia στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

 
 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.