Οδηγός Shopping για το νυφικό σας

Μια απο τις σημαντικότερες στιγμές στην προετοιμασία του γάμου σας, είναι η έρευνα και η αγορά του νυφικού σας. Γι αυτό συγκεντρώσαμε για εσάς, μια λίστα με θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας και με βήματα που πρέπει να ακολουθείσετε πριν βγείτε για το shopping του νυφικού σας.

Find it…Save it
Το πρώτο βήμα είναι και το πιο όμορφο! Φτιάξτε ένα ζεστό ρόφημα, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική, άναψτε ένα κερί και ξεχυθείτε στο διαδίκτυο. Σερφάρετε σε blog γάμων, σε site οίκων νυφικών, στο pinterest και κρατήστε όλες εκείνες, τις φωτογραφίες με νυφικά που σας αρέσουν ή με λεπτομέρειες νηφικών, ώστε να κάνετε εικόνα το νυφικό των ονείρων σας.

Budget
Καθορίστε το ποσό το οποίο, είστε διατεθιμένες να ξοδέψετε για την αγορά του νυφικού σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σε ποια καταστήματα να απευθυνθείτε, τι αξεσουάρ θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας και πολλά άλλα

Καταστήματα
Φτιάξτε μια λίστα με τα καταστήματα, τα οποία θέλετε να επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τα νυφικά τους. Δύο παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψιν σας. Ο πρώτος και σημαντικότερος είναι το κατά πόσο συμβαδίζουν οι τιμές των οίκων που σας άρεσαν με τον δικό σας προυπολογισμό. Αν δεν είστε σίγουρες για το price range του κάθε καταστήματος, βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους, και στείλτε τους ένα email, για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Κι ο δεύτερος παράγοντας είναι η τοποθεσία του καταστήματος. ομαδοποιήστε τα καταστήματα, που θέλετε να επισκευτείτε ανάλογα με την περιοχή τους και προγραμματίστε, να επισκευτείτε κάθε περιοχή σε διαφορετική ημέρα.

Shopping friend
Σκεφτείτε καλά, ποιους ανθρώπους θέλετε μαζιλ σας, στην πρώτη εξόρμηση σας, για την αγορά του νυφικού σας, και προγραμματίστε μια ημέρα που τους βολεύει όλους. Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να πάτε με παρέα, μπορείτε να δοκιμάσετε και το μοναχικό shopping, απλά κατά την άποψη μας, τέτοιες στιγμές πρέπει να μοιράζονται για να δημιουργούν και όμορφες αναμνήσεις!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.